Halételek

Ár (HUF) Halakból készült ételek Fischgerichte Fish Dishes Poissons
1790.-
  • Halászlé filézett pontyból
  • Fischsuppe mit Filetstücken vom Karpfen
  • Carp fillet soup
  • (kis adag, kleine Portion, small portion) 890.-
1890.-
  • Halászlé filézett harcsából
  • Fischsuppe mit Welsfilet
  • Catfish fillet soup
  • (kis adag, kleine Portion, little portion) 950.-
1890.-
  • Korhely halászlé pontyból
  • Sauerfischsuppe von Karpfen
  • Cabbage fish-soup with filletted
  • (kis adag, kleine Portion, little portion) 950.-
1990.-
  • Korhely halászlé harcsából
  • Sauerfischsuppe von wels
  • Cabbage fish-soup with filletted
  • (kis adag, kleine Portion, little portion) 990.-
1890.-
  • Tengeri halfilé rántva, vegyes körettel
  • Gebackene Seefischfilets, mit gemischter Beilage
  • Fried and breaded sea-fish fillets with mixed garnish
1890.-
  • Tilápiafilé szezámmagos bundában, vegyes körettel
  • Filet vom Pangasius im Sesam-Mantel gebraten, mit gemischte Beilage
  • Pangasius fillet breaded in sesame seeds with mixed garnish
1990.-
  • Pontyszeletek rántva, vegyes körettel
  • Gebackene Karpfenstücke, mit gemischter Beilage
  • Fried carp fillets with mixed garnish
2090.-
  • Harcsaszeletek rántva, vegyes körettel
  • Gebackene Welsschnitte, mit gemischter Beilage
  • Fried and breaded catfish slices with mixed garnish
2090.-
  • Harcsafilé roston sütve, petrezselymes burgonyával
  • Wels-Schnitte vom Rost mit Petersilienkartoffeln
  • Grilled catfish fillets and parsley potatoes
2090.-
  • Harcsafilé jóasszony módra, rizzsel (Rostonsült harcsaszeletek, fehérboros, tejszínes, gombamártással)
  • Wels-Filet „gute Frau” Art mit Reis (Gegrillte Wels-Filet mit Weißwein-Pilz-Sahne Soße)
  • Catfish fillets “JÓASSZONY” style (Stewed in white wine with mushrooms) served with rice)
2590.-
  • Harcsapaprikás túrós csuszával
  • Welsgulasch mit Topfenfleckerl und Speckgrieben
  • Catfish paprika stew, doodles with cottage cheese and cracklings
2890.-
  • Fogas filé rántva vajas burgonyával
  • Gebackene Fogaschfilets (Zander) mit Butterkartoffeln
  • Fried perch-pike slices with buttered potato
2890.-
  • Fogas filé Molnárné módra petrezselymes burgonyával(Roston sült Fogas filé barna vajjal, citrommal)
  • Zanderfilets auf Müllerin Art (Gegrillte Zanderfilets mit brauner Butter, Zitrone)
  • Perch-pike slices Miller woman style with parsley potatoes (Grilled hanger fillet with brown butter, lemon)
2990.-
  • Fogas filé Bakonyi mártással, galuskával(Roston sült filézett fogas, tejfölös gombás mártással)
  • Zanderfilets (Fogosch) auf Bakonyer Art mit Nockerln (Gegrillte Zanderfilets mit Pilz-rahm-soße)
  • Perch-pike slices Bakony style with gnocchi (Perch-pike slices with Mushroom sauce)
2890.-
  • Lazac steak grillezett zöldségekkel
  • Lachs mit gegrilltem Gemüse
  • Salmon steak with grilled Vegetables
2890.-
  • Lazac tejszínes gombamártással, rizzsel
  • Lachs Sahn-Pilz Soße mit Reis
  • Salmon with a mushroom-cream sauce and rice
2990.-
  • Pisztráng egészben sütve mandulával, petrezselymes burgonyával
  • Gebratene Forelle in Ganzen mit Mandeln (süß) mit Petersilienkartoffeln
  • Whole trout breaded in almonds with parsley potatoes
2990.-
  • Vajhal filé Orly módon, vegyes körettel, fokhagymás tejföllel
  • Butterfisch filet in Orly Art mit gemischter Beilage
  • Butterfish (Escolar) fillet in Orly style with mixed garnish
2990.-
  • Magyaros vajhal filé steakburgonyával
  • Ungarische Butterfisch Filet mit Steak-Kartoffeln
  • Hungarian butterfish fillet steak potatoes
2790.-
  • Garnéla bundában petrezselymes burgonyával, fokhagymás tejföllel
  • Gebackene Garnelen mit Petersilienkartoffeln und Zwiebeln Mayonnaise
  • Fried Shrimps served with onion-mayonnaise sauce with parsley potatoes
2790.-
  • Tejszínes garnélarák rizzsel
  • Garnelen mit Creamy Sauce und Reis
  • Creamy rice with shrimp
2990.-
  • Békacombok rántva vajas burgonyával, tartárral
  • Froschschenkel gebacken mit Butterkartoffeln, Soße Tartare
  • Fried frog’s legs with buttered potato, tartare sauce
1 személyes, 1 Personen, 1 persons 2650.-

2 személyes, 2 Personen, 2 persons 5290.-

  • Haltál vegyes körettel, salátával és tartármártással (A tálra teszünk fogas filét Molnárné módon elkészítve, harcsafilét roston sütve, pontyfilét rántva és tengeri halszeletet Orly módon sütve, köretnek párolt rizst, hasábburgonyát, párolt zöldséget és salátát rakunk)
  • Fischplatte mit gemischter Beilage – Salat und Sauce Tartaren (Gegrillte Welsfilets, Gebratener Karpfen, Seefischfilets Orly Art Zander „Müllerin”)
  • Fish platter served with mixed garnishing, salad and tartar sauce (Perch-pike slices Miller woman style, catfish fillets, fried and breaded sea-fish fillets, placed on a plate with steamed rice, chips, steamed vegetables and salad)
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice