Tálak

Ár (HUF) Tálak Platten Plate Plat d’Opulence
1 személyes, 1 Personen, 1 persons, une personnes 2300.-
2 személyes, 2 Personen, 2 persons, deux personnes 4590.-
  • Vegetáriánus tál vegyes körettel, tartármártással (Rántott sajt, fetasajttal töltött gombafej, grillezett házi sajt)
  • Vegetarische Platte mit gemischter Beilage und Sauce Tartaren (Gebackener Käse, mit Schafskäse gefüllte gebackene Pilzköpfe, Gegrillte geräucherter Käse)
  • Vegetarian platter, served with mixed garnishing, and tartar sauce (Breaded and fried cheese, fried button-mushrooms stuffed with feta cheese, grilled smoked cheese)
1 személyes, 1 Personen, 1 persons, une personnes 2300.-
2 személyes, 2 Personen, 2 persons, deux personnes 4590.-
  • „Kovács” bőségtál vegyes körettel (A tálra rakunk rántott sertéskarajt, rostonsült csirkemellet, rántott sajtot, és pulykamellet „Eda” módon elkészítve (fűszeres lisztben forgatott, grillen sütött pulykamell), mellé párolt rizst, hasábburgonyát és párolt zöldségeket teszünk)
  • Kovács Platte für 2 Personen mit gemischter Beilage (Gegrillte Putenbrust, Hühnerbrustfilet vom Rost, Schweinskotelett gebacken, Gebackener Käse mit Reis, Pommes Frites und gedünstetem Gemüse)
  • Rich “Kovács” platter for 2 persons with mixed garnish (Fried pork cutlets, grilled chicken breasts, fried cheese, breasts of turkey “EDA” style. Served with steamed rice, chips and steamed vegetables)
1 személyes, 1 Personen, 1 persons, une personnes 2650.-
2 személyes, 2 Personen, 2 persons, deux personnes 5290.-
  • Erdélyi fatányéros héjas cikkburgonyával, savanyúsággal
  • Siebenbürger Holzplatte mit Steak Kartoffeln und Eingelegtes Gemüse
  • Transylvanian wood plate with steak cut potatoes, Pickled salad
1 személyes, 1 Personen, 1 persons, une personnes 2650.-
2 személyes, 2 Personen, 2 persons, deux personnes 5290.-
  • Haltál vegyes körettel, salátával és tartármártással (A tálra teszünk fogas filét Molnárné módon elkészítve, harcsafilét roston sütve, pontyfilét rántva és tengeri halszeletet Orly módon sütve, köretnek párolt rizst, hasábburgonyát, párolt zöldséget és salátát rakunk)
  • Fischplatte mit gemischter Beilage – Salat und Sauce Tartaren (Gegrillte Welsfilets, Gebratener Karpfen, Seefischfilets Orly Art Zander „Müllerin”)
  • Fish platter served with mixed garnishing, salad and tartar sauce (Perch-pike slices Miller woman style, catfish fillets, fried and breaded sea-fish fillets, placed on a plate with steamed rice, chips, steamed vegetables and salad)
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice